Přejít k obsahu


Irena Korbelářová (ed.), Kulinární kultura Slezska a střednín Evropy. Východiska, metody, interdisciplinarita, Slezská univerzita v Opavě, Opava 2015. 271 s.

Citace:
MORÁVKOVÁ, N. Irena Korbelářová (ed.), Kulinární kultura Slezska a střednín Evropy. Východiska, metody, interdisciplinarita, Slezská univerzita v Opavě, Opava 2015. 271 s.. Bohemiae occidentalis historica, 2016, roč. 2, č. 2, s. 171-172. ISSN: 2336-7547
Druh: ČLÁNEK
Jazyk publikace: cze
Anglický název: Irena Korbelářová (ed.), Kulinární kultura Slezska a středníEvropy.
Rok vydání: 2016
Autoři: PaedDr. Naděžda Morávková Ph.D.
Abstrakt CZ: Recenze knihy o kulinární kultuře regionů Evropy v historické perspektivě.
Abstrakt EN: Review books on the culinary culture of the regions of Europe in historical perspective.
Klíčová slova

Zpět

Patička